Stikkerbuilding, een bron van kennis en creatieve samenwerking

Stikkerbuilding is een verzamelgebouw, waar iedereen zich thuis kan voelen. We vinden het belangrijk dat het kantoor ook leuk moet zijn als je even niet hoeft te werken. Ook is het leuk om op een plek te werken waar je ook andere kantoorbewoners kent. Het huren van een kantoor moet niet duur zijn en je kantoor moet een plek zijn waar samenwerkingen ontstaan en kennis wordt gedeeld.

Kantoorruimte huren

Stikkerbuilding weetjes!

In de toekomstige faciliteiten die we aan het ontwikkelen zijn, heb jij een stem. We doen het samen. Samen bouwen we aan het leukste kantoor van Arnhem. Stikkerbuilding is een bron van kennis en creatieve samenwerking. Bekijk hier onze huidige faciliteiten.

Contact opnemen

Stikkerbuilding geschiedenis

Hoe ontstond de naam?

De naam Stikkerbuilding is natuurlijk afgeleid van de straat waar ons kantoorgebouw staat; de Mr D.U. Stikkerstraat in Arnhem. Dirk Stikker was een boerenzoon die later als politicus een belangrijke rol heeft gespeeld in het ontstaan van de overlegeconomie. Dirk was ook bedreven in Europese samenwerking. Als deze vernoeming binnen ons kantoorgebouw niet bijdraagt aan succesvol ondernemerschap!

Gemoderniseerd gebouw

Het gebouw is recent gemoderniseerd onder leiding van de bekende architect Marco van Veldhuizen. Hierbij is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals beton, staal en hout. Deze sfeer zorgt in combinatie met de faciliteiten voor een prettige werkplek.

Voel je thuis, bij ons in Stikkerbuilding

We vinden het belangrijk dat ondernemers zich bij ons thuis voelen. En om je thuis te voelen moet er in ieder geval een gemoedelijke sfeer zijn. Dan helpt het ook mee als je je medebewoners kent. Samen met onze Stikkerbuilders bouwen wij aan de groei van ons kantoor. Dat doen wij o.a. door jou mee te laten beslissen welke activiteiten er georganiseerd worden.

Kantoorruimte huren

Er zijn veel mogelijkheden voor het huren van een kantoorruimte. Vraag een rondleiding aan en proef de sfeer van Stikkerbuilding!

© 2024 Stikkerbuilding. Alle rechten voorbehouden.
Design & development: Pixel Creation