De Commanderie Gelderse Poort

s’ Morgens om 7.00 uur is ons restaurant de Commanderie al open voor een heerlijk ontbijtje. Na hard aan het werk te zijn geweest ben je 's middags weer welkom voor een heerlijke lunch. Het is ook mogelijk om lunches to go of overwerk maaltijden te bestellen! Tussendoor zijn we ook gewoon open voor een kop koffie of een heerlijke koek.

Bekijk restaurant

Commanderie en terras

De Commanderie serveert zoveel mogelijk homemade en van biologische-dynamische komaf. Het is in ieder geval altijd puur en lekker eten van de lokale bakker en groenteboer. Van gezonde lekkernijen tot aan guilty pleasures; van couscoussalade tot aan zelfgebakken appeltaarten en brownies. Van een broodje ei en een gezond soepje tot aan een sappige hamburger.

We hebben een te gek koffieapparaat waar we een heerlijke espresso, cappuccino en latte mee maken. We schenken verse jus d’orange en diverse verse theeën.

Ons restaurant

Het restaurant van de Commanderie is recent helemaal vernieuwt tot een chique en moderne plek, waar je heerlijk kunt lunchen en vergaderen. Het gezellige restaurant is elke middag helemaal vol, omdat dit hét restaurant is van het kantorenpark de Gelderse Poort. Kom je ook een keer langs?

Ons terras

Vanaf de lente kun je bij de Commanderie buiten genieten van je lunch of tussendoortje. Heerlijk in de zon of onder de schaduwdoeken.

Vraag een rondleiding aan in Stikkerbuilding! Rondleiding aanvragen
© 2024 Stikkerbuilding. Alle rechten voorbehouden.
Design & development: Pixel Creation