Sfeerimpressie van Stikkerbuilding

Dat je fijn kunt werken in Stikkerbuilding is zeker. Maar hoe ziet Stikkerbuilding en de omgeving er eigenlijk uit? Wist je dat je, naast het huren van een kantoorruimte, ook een vergaderruimte kunt huren?

Jouw eigen kantoorruimte
Wat wil je bekijken?

Stikkerbuilding

De Stikkerbuilding is super duurzaam. Op het dak liggen zonnepanelen om de energie op te wekken. Het pand wordt altijd goed geventileerd door de gevelkoeling. Ook wordt de Stikkerbuilding elke dag schoongehouden door de schoonmaakservice.

Kantoorruimtes

Als je een kantoorruimte huurt bij Stikkerbuilding, mag je deze naar wens inrichten. Je mag het zo aangenaam mogelijk maken om jezelf thuis te voelen in onze Stikkerbuilding!

Vergaderruimtes

Er zijn verschillende vergaderruimtes te huur om rustig te werken of met klanten af te spreken. Via de Commanderie of via ons contactformulier kun je een vergaderruimte reserveren.

Restaurant de Commanderie

De Commanderie is hét restaurant van het Kantorenpark Gelderse Poort. Niet alleen de huurders van Stikkerbuilding, maar veel mensen van het kantorenpark komen hier gezellig lunchen of nemen een to go mee!

© 2024 Stikkerbuilding. Alle rechten voorbehouden.
Design & development: Pixel Creation